Databaser

Databaser

Her følger først de vigtigste af de databaser som biblioteket har adgang til. Fælles for dem er, at de giver indgang til en meget stor mængde data (bemærk at nogle af dem skal benyttes i biblioteket da de kører på enkeltbruger-password):


Datamonitor er Reuters markedsdatabase der dækker et bredt udvalg af emner. Basen rummer ca. 2.500 markedsrapporter 10.000 virksomhedsprofiler og 50 landeprofiler. Yderligere findes en række nyhedstelegrammer knyttet til emnerne.


Er STEDET for dig der skal beskæftige dig med markedsundersøgelse internationalt på én eller anden led. Her er et hav af oplysninger om alt hvad du har brug for at vide om udenlandske markeder, særlig i form af statistik. Fra forlaget Euro-monitor.


Denne samling baser giver dig rige muligheder for bl.a artikelsøgninger langt tilbage i tiden gennem den tjeneste der hedder Polinfo. Her ligger også det vel nok største engelsksprogede leksikon, Britannica samt Faktalink som samler en stor mængde kilder til en lang række emner ligesom her er Forfatterweb med oplysninger om et stort antal forfattere og deres værker m. m.
Brugernavn: 28011001
Kodeord: smp99xgz