Kommende elev

Kommende elev

Rybners Handelsgymnasium er et moderne gymnasium, som foruden at åbne dørene til de videregående uddannelser også giver dig netop de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger. Efter tre år er du klar til at tage en videregående uddannelse på universitetet, på handelshøjskolen, på et CVU eller lignende - ELLER du kan gå direkte ud i et uddannelsesforløb inden for eksempelvis revision, spedition, bank med mere.

I tilrettelæggelsen fokuserer vi på faglighed, tværfaglighed, studiekompetence, kontakt til erhvervslivet, innovation og internationalt udsyn. Vi stiller krav til dig om at være åben for forandringer, klar til at afprøve nye arbejdsmetoder og samarbejdsformer samt parat til at deltage aktivt i virksomhedsbesøg, udlandsophold osv.

De forskellige elevudvalg sørger derudover for, at der også bliver tid til fest, farver og fredagscafé, så de tre år på handelsgymnasiet bliver en kombination af ny viden, nye oplevelser og nye venskaber.

IMG_9108-lille.jpg

Bliv klogere på, hvem vi er 

Hvis du lige nu er folkeskoleelev i 8., 9. eller 10. klasse har vi forskellige tilbud til dig i samarbejde med UU.

Du kan gennem din folkeskole komme på forskellige brobygningsforløb hos os afhængig af, hvilken årgang du tilhører.

Vi holder naturligvis også åbent hus. Læs mere om brobygning og åbent hus her.

Vil du gerne læse lidt mere om Rybners Handelsgymnasiums studieretninger, skolemiljø m.v. kan du klikke på brochuren.

undefined

Du kan også kontakte vore studievejledere for at få mere at vide om studieretningerne på hhx, mulighederne efter studentereksamen, tilbud på skolen o.s.v.

Og så kan du naturligvis også blive klogere på, hvad vi er for en størrelse, ved at navigere rundt her på hjemmesiden.