Studiemiljø

Studiemiljøet på Rybners Gymnasium er noget ganske særligt

Rybners Gymnasium i Grådybet blev ny- og ombygget i 2013. Derfor kan vi tilbyde nogle moderne rammer, hvor mulighederne for gruppe- og projektarbejde er tænkt ind overalt. Rammerne gør det på én gang hyggeligt og muligt at arbejde effektivt med opgaverne. 

I den store aula afholdes der et hav af forskellige arrangementer. Fra foredrag og optrædender til fester og selvfølgelig den store dag for dimissionen. Mange af disse aktiviteter bygger på årelange traditioner. Det er skolebal, Neptun-fester, introture, fritidsaktiviteter og mange andre ting, som er en del af det at gå på Rybners Gymnasium. Klik ind på de forskellige underpunkter og dan dig et indtryk af, hvad der sker på gymnasiet.

undefined

Efter skoletid er der mulighed for at deltage i frivillige aktiviteter inden for billedkunst, idræt og musik. Skolen deltager desuden i forskellige idrætsturneringer og har blandt andet gjort sig stærkt gældende inden for drengefodbold.

Som elev på Rybners HandelsgGymnasium nyder man godt af den centrale beliggenhed i forhold til Esbjergs brede udbud af kultur og sport. De nærmeste naboer tæller Svømmestadion Danmark, biografen, Fitness DK, fodboldstadion og ishockeystadion. 

IMG_7307-lille.jpg