Studieture

Studieture og rejser

Den korte studietur

I 2.g får eleverne tilbud om en kortere studietur (ca. 3 dage). Rejsedestinationerne er gerne nordeuropæiske storbyer eller København. Turens fokus afhænger af hvilke fag I rejser med. 

Den lange studietur

I 3.g tager alle klasser af sted på en lang studierejse  (ca. en uge).  Hvor rejsen går hen varierer alt efter studieretningen, de faglærere der rejser samt evt. samarbejde med andre institutioner. 

Ekskursioner

Sprogfagene benytter sig også af muligheden for kortere ekskursioner. Tyskeleverne nyder godt af at vi ligger tæt på mange spændende tyske seværdigheder og har flere gange været i Neuengammen. Det kan også være meget korte ture til teatret for at se Shakespeare eller andet der er relevant for det arbejde der foregår i sprogtimerne.

Udveksling

Muligheden for at bo en længere periode i mållandet, hvad enten det er Tyskland, Frankrig eller Spanien, er en hel unik mulighed for at komme 'ind under huden' på både kulturen og sproget. På Rybners tilbyder vi i år 2g spanskeleverne et længerevarende ophold i sydspanien, 2g franskeleverne et længerevarende ophold  i Frankrig og 2g tyskelever et sprogophold i Berlin. Eleverne skal først bo hos franske gymnasieelever og derefter til Paris.