Studievalg Sydjylland

Studievalg Sydjylland

undefined 

John Veber Hansen - jvh@studievalg.dk , tlf. 72 66 55 86

Jeg kommer jævnligt på din skole, og du kan fx tale med mig om:

  • hvordan du vælger en videregående uddannelse
  • jobmuligheder
  • adgangskrav og optagelsesregler
  • hvordan du søger ind
  • faglig supplering af din eksamen – hvis du mangler et fag/niveau

Mens du går her på skolen, holder jeg en række arrangementer for dig: 1-2 i hvert skoleår. I arrangementerne hjælper jeg dig på vej mod uddannelsesvalget ved fx at vise dig rundt i uddannelsessystemet og guide dig i dine refleksioner om uddannelse. I vejledningen hjælper jeg dig med at igangsætte en proces, der sætter dig i stand til at træffe de nødvendige valg om videregående uddannelse.

Har du brug for at vende dine uddannelses- og jobtanker med mig, har du mulighed for det, når jeg har træffetid på skolen. Det har jeg ca. en dag om ugen. Træffetiden foregår i et af samtalerummene på 1. sal lige over scenen. Du kan se hvornår jeg har træffetid og booke en tid på www.bookstudievalgsyd.dk. Du kan også ringe til mig eller sende en sms eller mail. 

Du kan også bruge Studievalg, når du er blevet student. Her kan du benytte vores tilbud om Studie- og Karrierevejledning i Uddannelseshuset Esbjerg, Spangsbjerg Møllevej 70 mandage kl. 14-16.30. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon.

Nyttige links:

Studievalg Sydjylland

eVejledning

Uddannelsesguiden

SU

Uddannelse og arbejde i udlandet